Voor al uw computer, telefoon en tablet problemen.
Wij staan voor u klaar!

 

 

No Cure, No Pay
Kosteloze haal-en breng service*
Stofvrij maken; inbegrepen bij elke service!

 

Waarom Wie Waar

Over iStein

Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt in het brein van iStein! Wij van iStein hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied ICT. Wij zijn op meerdere gebieden gecertificeerd.

In de bedrijfstak hebben wij veel ervaring opgedaan en nu willen wij de particuliere sector van onze uitstekende service voorzien. Wij geven ICT-advies met verstand van zaken en al onze pijlen zijn gericht op een uitstekende klanttevredenheid. iStein stelt de klant centraal!

iStein staat garant voor:

 • Vakkundige oplossing.
 • Vlot en professioneel contact.
 • Marktconforme prijzen.
 • Altijd tevredenheid voor beide partijen!

 

Heeft u een ICT-gerichte uitdaging die het maximale vraagt? Hecht u veel waarde aan kwaliteit en service? Dan staan wij, iStein, voor u paraat!

 • positive review  We worden altijd goed en snel geholpen door istein. Betreft echte vakmensen die weten wat ze doen tegen een schappelijke prijs! Aanrader!

  Leonard de Lange Avatar Leonard de Lange
  February 11, 2019
 • positive review  Na zelf een nieuwe router te hebben aangesloten hadden we wel goede internetverbinding met de tablet maar niet met onze vaste computer. Wat nu? Contact opgenomen met medewerker van iStein. Er werd goed geluisterd en navraag gedaan wat wij zelf al hadden geprobeerd. Hierna kregen we telefonisch instructie. Het probleem bleek niet telefonisch te verhelpen. Afspraak gemaakt voor dezelfde avond. Medewerker van iStein was op tijd en heeft binnen het uur probleem opgelost. Router moest op ander kanaal worden ingesteld. Dit hadden wij zelf niet kunnen instellen. Super fijn geholpen!

  Marja Slingerland Avatar Marja Slingerland
  January 22, 2019
 • positive review  Na een probleem met de virusscanner van mijn laptop contact opgenomen met iStein. Omdat ik gevoelige informatie verwerk van mijn cliënten, was het erg belangrijk dat het snel geregeld zou worden. Dezelfde dag stond hij nog bij mij op de stoep en is het probleem direct opgelost. Hiernaast heeft iStein kosteloos een apk Check van de laptop uitgevoerd, gelukkig geen verdere problemen. Super service! DOEN! Begeleiding & Coaching raadt iStein zeker aan!

  Sharon de Koning Avatar Sharon de Koning
  February 17, 2019
 • positive review  Werk al jaren met Roel samen in de IT-branche: een hele fijne en professionele IT'er die van aanpakken weet. Bij iStein ben je in goede handen!

  Stephan Le Chevalier Avatar Stephan Le Chevalier
  February 6, 2019
 • positive review  Super snelle service, top kwaliteit! Aan iedereen die problemen heeft met de computer aan te bevelen!👍👍

  Rineke Ketting Avatar Rineke Ketting
  June 5, 2019
 • positive review  Geweldige service en support van Roel. Snel de laptop weer in orde gemaakt met duidelijke uitleg erbij. Dank!

  Corry Vos Avatar Corry Vos
  November 4, 2019
 • positive review  Resultaat verzekerd,de opgedragen werkzaamhden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goed bedrijf waarbij de klant centraal staat, gediplomeerd en ervaren vakmannen!

  Deborah Hardy Avatar Deborah Hardy
  February 6, 2019
 • positive review  Goede service van een vakbekwame professional. Goed werk afgeleverd en lekker snel. Top!!

  Ahmed Med Avatar Ahmed Med
  February 6, 2019
 • positive review  Wat een service! Na een berichtje te hebben gestuurd over mijn kapotte scherm van mijn Iphone X kon ik diezelfde dag nog terecht. Na een mum van tijd was hij weer klaar en kon ik hem weer ophalen. Mijn Iphone X werkte weer zoals voorheen! Mocht er in de toekomst opnieuw iets zijn met mijn Iphone zal ik opnieuw gebruik maken van IStein zijn diensten!

  Dominique van der Vos Avatar Dominique van der Vos
  June 5, 2019
 • positive review  Vanmorgen hulp nodig gehad voor c.t.koerier,problemen met de pc deed niets meer, heel snel en vakkundig geholpen super snelle service

  Cobie Tempelaar Avatar Cobie Tempelaar
  February 15, 2019

Vraag het iStein

Drechtsteden/Rotterdam

Te bereiken op/via :
+31 (0)6 14 154 231
info@istein.nl

WhatsApp chat